counter to blogger

2010. február 8., hétfő

Babaúszás, jobbról balra

Megkezdtük a Tel Aviv-i babaúszás tanfolyamot Gézengúzék javaslatára. Lányunk már gyakorlott úszóként vágott bele, még a víz alatt egy karikán is átsiklott. Annyi volt csak szokatlan, hogy a medence partján kellett öltöztetni a gyereket és a felnőttek öltözőjét is kispórolták.

A képen a "Medúza tutaja" című életkép. Ki fedezi fel Veronikát?



Utána beültünk lumpolni egy szusizóba, ahol mögöttünk egy arab társaság ült: öt fejkendős nő, egy férfi, egy csecsemő. Nem említeném meg, ha korábban láttunk volna ilyet vendéglőben.

3 megjegyzés:

  1. Szerintem a Miu is ide jart uszooviba :-)) Nekem konnyu volt Veronikat felfedezni...
    Tetszett a megfigyeles, hogy nincs oltozo, hat az nincs :-)) viszont az uszosuli jo es ez a lenyeg. A Miu is nagyon elvezte de most telen az influenza es az ovibetegsegek miatt nem jart.

    VálaszTörlés
  2. Klassz kép, hajrá úsztató apák :) Nálunk is sokszor volt apával az úszás, csak sajnos a mi kisfiunk annyira nem bizonyult vízicsibének... A víz alá merülésekkor következetesen sztrájkba lépett, úgyhogy egy ésszerű időn túl már nem erőltettük a dolgot.

    VálaszTörlés
  3. Tetszik a fotó! Hétfőn hosszú idő után én is a habok közé vetettem magam, bár Veronika lehet, hogy néhány karcsapással lehagyott volna. :)

    VálaszTörlés

Ha megjegyzést akarsz hagyni, akkor a legördülő menüből válaszd a "Névtelen/URL-cím" opciót, a "Név:" sorban add meg a becenevedet, az "URL:" sor maradjon üresen.