counter to blogger

2010. június 3., csütörtök

A Nagy Kérdés

Utolsó hónapunkba kezdtünk itt Izraelben. Hogy utána hol folytatjuk, még kérdés, de Tel-Avivtól elbúcsúzunk. És rögtön egy gyötrő kérdés: folytassam-e a blogot?
A célkitűzés világos volt: a Marx családról, meg Izraelről tudósítani az otthoniaknak. Hogy teljesíthető ez a vállalás, ha Izrael kiesik a témák közül? Jólesett írni, szívesen dolgoztam vele - másfelől ez most egy kézenfekvő lezárás lenne, és egy jó szakítást meg kell becsülni.

Egy kis népszavazást is hirdetek a témában (jobbra fenn). SZAVAZZATOK! Lehet kommentben is véleményt mondani.

9 megjegyzés:

  1. Szavaztam, de ki is fejtem: igen, mi az hogy! :)
    Szeretlek olvasni, fuggetlenul attol, hogy foldrajzilag epp hol vagytok (nekunk ugyis kulfoldon lesztek, persze azt az esetet kiveve, ha Svajcba koltoztok :)).

    VálaszTörlés
  2. Én is szívesen követlek benneteket, úgyhogy további blogolásra buzdítalak.

    VálaszTörlés
  3. Rajtad múlik. Addig írd, amíg meg nem unod. Mi olvasunk addig is szorgalmasan.
    Persze a címet meg kell majd változtatnod :-)

    VálaszTörlés
  4. Három IGEN a szavazatom: Igen, folytasd, igen, ha külföldön lesztek ismét, igen, más cím alatt. Ha jól emlékszem, volt már ilyen a magyar történelemben, de itt tőled egészen mást kapunk!

    VálaszTörlés
  5. Élvezettel olvasom nagyon, úgyhogy az igenre szavazok én is!!!

    VálaszTörlés
  6. Szerintem nem akarod abbahagyni, magad írtad, hogy örömödet leled a blogolásban, mi meg az olvasásban. Arra szavaztam, hogy igen, folytasd, de akár más címen is teheted, ha Neked úgy tisztább. :) (És akár utaztok, akár nem, amíg örömet okoz, folytasd valahol. Csak tudjuk, hol.)

    VálaszTörlés
  7. Folytasd, amilyen formában jól esik! Mi szívesen olvassuk...
    T.

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm a sok kedves szót! Megfontolom:-)

    VálaszTörlés

Ha megjegyzést akarsz hagyni, akkor a legördülő menüből válaszd a "Névtelen/URL-cím" opciót, a "Név:" sorban add meg a becenevedet, az "URL:" sor maradjon üresen.