counter to blogger

2010. július 30., péntek

Egy emlék

Még nem említettem, hogy a hazaúton Izraelből, mikor a Ben Gurion reptéren száz csomagunkkal, babakocsival, autósüléssel, a babakocsin lógó szatyrokkal és Veronikával sorban álltunk, a biztonsági ellenőrzést egy gyakornok végezte. Az instruktor minden kérdés után félrevonta és osztályozta, mi meg egyre vigyorgóbb képpel vártuk az újabb keresztkérdéseket. A buborék ott pukkant el, mikor a tanonc azt puhatolta, milyen viszonyban vagyunk egymással. Bevallottuk. Az átvilágító szalagnál folytatódott a kiképzés, a csomagunk alá reszelőt rejtettek, hogy a tanonc kiszúrja-e. Erre ideális alanyok voltunk, mert a két laptoppal, pelenkázótáskával, cumisszatyorral stb. mind el lehetett játszani.

(És továbbra is uncsik vagyunk, tart a felújítás, Veronika rendbejött, most én dőltem ki: kihúzták egy fogamat. Mivel évek óta napi háromszor mosok fogat, meg vagyok sértve.)

Nem akkor, nem ott, de egyenruhában: katonalányok a jaffai piacon

3 megjegyzés:

  1. Nem bírom én ezt a feszültséget: észrevette a reszelőt?? :)

    VálaszTörlés
  2. Észrevette. Jókat vihorászott a személyzet, amíg átzsilipeltünk.

    VálaszTörlés
  3. Fokozzam a feszültséget? Mi 3 bőrönddel jöttünk haza,s ebből kettőt teljesen kipakoltattak velünk? Mi lehetett a "kakukk-tojás", ami nem volt odavaló egy becsületes utas bőröndjébe?
    Helyes megfejtők között valamit kisorsolunk.

    VálaszTörlés

Ha megjegyzést akarsz hagyni, akkor a legördülő menüből válaszd a "Névtelen/URL-cím" opciót, a "Név:" sorban add meg a becenevedet, az "URL:" sor maradjon üresen.