counter to blogger

2010. július 4., vasárnap

Budapesten

Megjöttünk. Az utolsó reggel még szétszereltük és elajándékoztuk a szekrényt, Or cimborája pedig természetesen nem tudott eljönni a lakáskulcsért. A repülőút simán zajlott, azt csak utólag vettük észre, hogy a feladott poggyászra, benne a ruháinkra ráömlött egy másik utas vörösbora. Szerencsére Pöttyös Nagyi egy csodaszerrel rendbe tudta őket hozni. És zajlik az élet, ezerrel: hazaköltözés, beköltözés egy új lakásba, egy újabb Nagy és Embert Próbáló Projektnek ugrottunk neki, Dani közben Cambridge-be utazik. Nekem a mobilom is tönkrement az országváltás tiszteletére… És a jövő héten kiderül, ősztől milyen címen fogok blogolni. Eszelős tempó, de asszem, így szeretjük.

Augusztus végéig mindenesetre itt leszünk, szeretettel várjuk a barátok jelentkezését.

1 megjegyzés:

  1. Kézi poggyászban nem lehet felvinni a gépre. A Duty-freeben a kedvezménnyel is drágább... Az ellenőrző kamerák kimutatták, hogy folyadék van a bőröndben. Pultra vele, kikeresés, kicsomagolás, bólintás, visszacsomagolás. Mi ezúttal megúsztuk. A vörösbort én is inkább poharakban szervírozva szeretem!

    VálaszTörlés

Ha megjegyzést akarsz hagyni, akkor a legördülő menüből válaszd a "Névtelen/URL-cím" opciót, a "Név:" sorban add meg a becenevedet, az "URL:" sor maradjon üresen.