counter to blogger

2010. május 13., csütörtök

Budapesti jelentés, főleg Veronikáról

Bocsánat, itt nagyon zajlik az élet… Napi 5-6 programom van, amit nagyon élvezek, a rokonok-barátok-kollégák társasága feltölt, ez hiányzott odakinn a legjobban.
Az egyévessel is mindig történik valami. Hírek Veronikáról:

• Pontos méretei: 75 centi, 9750 gramm. Szép nagy!!! Idehaza csupa kétévessel találkozunk, akik ugyanilyen súlyban vannak.

• Erős is: megtanult lépcsőt mászni, és ez a kedvenc hobbija, villámgyorsan felszalad 5-6 fokot Csíkos Nagyiék lépcsőjén.

ez már a hatodik fok!

• Kijött egy újabb foga, felül. Már tudja kocogtatni őket.

• Voltunk a Gézengúznál. Nagy vonalakban elégedettek vele, néhány maradványtünet fellelhető még a mozgásában, előírtak pár tornagyakorlatot. Megcsinálom, de nem vagyok hajlandó izgulni.

• A védőnő javaslatára kenyérkét is kap, amit rágcsál. Igyekszünk szilárd ételre cserélni a rengeteg tápszert, de lassan megy.

• Kapott végre etetőszéket, amiben büszkén trónol (kicsit restellem, hogy csak most, és ezt sem fogjuk kivinni Tel Avivba a maradék egy hónapra).

• A szeparációs szorongás továbbra is megvan, az első hét emiatt nehezen telt: új lakások, új személyek vették körül a lányt, belém kapaszkodott. Most tényleg sír, ha kimegyek a szobából. De ha öten vagyunk benn, és kettő kimegy, akkor is tiltakozik. Juhászkutya az aszcendense.

• Egy hét alatt végre megszokta az új rendszert, szívesen van a nagyszüleivel, és jól alszik. Mire belerázódtunk, megyünk is vissza.

• Mi felnőttek is újraértékeltük a kapcsolatot a távollét hatására. Én rájöttem, milyen nagy kincs, hogy Dani kel fel éjjel és reggel a gyerekhez. Ő pedig ráébredt, hogy többet adunk neki, mint amennyi energiát elveszünk. Kaphat nagyobb bókot egy asszony???

2 megjegyzés:

  1. Válasz a kérdésre: Szerintem nem érdemes méricskélni! Ez nagyon nagy bók, de inkább elismerés! Bár te vagy a nyelvhasználat művésze, inkább, mint én!
    Az etetőszékről kaphatnék egy fotót? Megbízásom van egy jó etetőszék megvásárlására.

    VálaszTörlés
  2. Hú! Magához képest sokkal többet fejlődött, mint pl. az óriás fiam.
    Izgulásra nem ad okot Veró!

    VálaszTörlés

Ha megjegyzést akarsz hagyni, akkor a legördülő menüből válaszd a "Névtelen/URL-cím" opciót, a "Név:" sorban add meg a becenevedet, az "URL:" sor maradjon üresen.