counter to blogger

2010. február 1., hétfő

Repülőút egy öntudatra ébredt csecsemővel

Üdv mindenkinek, immár Tel Avivból és Danival együtt!
Veronika hatalmasat változott a Budapesten töltött két hónap alatt, ez a repülésnél látható volt. Alig akart aludni, olyan érdekesnek bizonyultak az útitársak, a biztonsági öv kapcsai, a műanyag teáspohár, úgyhogy egy nagyon fáradt gyerekkel érkeztem meg. Aki a Tel Aviv-i lakásban sem akart lefeküdni, előbb meg kellett vizsgálnia a megannyi kis elfelejtett részletet. Bonyolultabb volt az etetés is útközben, termosszal, tápszerrel. A rettegve várt új korszak felvirradt. Milyen jó, hogy kihasználtuk az első fél évet és utaztunk, jártunk étterembe, társaságba. Mostantól nehezebb lesz, de azért sok otthonülésre ne számítsatok.
Egyébként 2 feladott csomaggal, négy kézipoggyásszal, egy babakocsival és egy autósüléssel vágtunk neki a nagy útnak, szerencsére együtt utaztam egy kedves hölggyel, akivel a legutóbbi, elvérzős repülésen barátkoztam össze. (Ezúttal kulturáltan viselkedtem.)
Most próbálom feldolgozni, hogy a budapesti harminc centis hó után itt süt a nap, húsz fok van, a papagájok továbbra is röpdösnek a pálmák közt. Ámulva nézem a kirakatokban a bőrcsizmákat.

2 megjegyzés:

  1. Ahogy nézem nálatok az időjárást, csorog a nyálam. A hétvégén háromszor ástunk, mert mindeig elfoglalta valaki a kiásott helyünket, vagy a hókotró (ilyen még nem volt az utcánkban) rákotorta az egészet a kiásott helyünkre. Plusz ástam magam előtt a kertben is, hogy meg tudjam közelíteni a madáretetős fát. És ilyenkor folyton arra gondoltam, hogy mikor tudtatok egyáltalán elrepülni szombaton? Folyton zárva volt a reptér! Na a lényeg, hogy már együtt a kiscsalád és ez nem csak mennyiségi, hanem minőségi változás is lesz. Itt azt írja az internet, hogy farkasordító hideg lesz, hát remélem nem az ablakom alatt fog a farkas ordítani. Jó mulatást, azért még ne fürödjetek a tengerben, várjátok meg, hogy egy kicsit melegebb legyen! Sziasztok E.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök a sikeres utazásotoknak, Veronikának üzenem, hogy rendesen nézze meg azt a lakást, derítsen fel mindent :)
    Klassz, hogy jobban vagy és hogy végre együtt vagytok!
    A 20 fokot meg egyszerűen rettentően irigylem... Mi hóbotorkálást tartunk séta címén délutánonként.

    VálaszTörlés

Ha megjegyzést akarsz hagyni, akkor a legördülő menüből válaszd a "Névtelen/URL-cím" opciót, a "Név:" sorban add meg a becenevedet, az "URL:" sor maradjon üresen.