counter to blogger

2009. szeptember 9., szerda

Katasztrófa sújtotta övezet lettünk



Elég rosszul aludtam ma éjjel, például azt álmodtam, hogy az összes barátom öngyilkos lett… Dani azzal ébresztett, hogy keljek fel gyorsan, mert baj van. A szálláson talált hatalmas, 12 személyes kávéfőzőnk felrobbant, azaz a zacc vulkánszerűen kispriccelt belőle felül, meglepő pusztítást végezve. Mint kiderült, egy kis szűrő hiányzott. Milyen jó lett volna, ha eljön az ingatlanos és elmagyarázza ezeket a kis finomságokat. Most takarítunk vadul… Az ablakok, a függönyök, a párkányok, edények, babakocsi, járóka, padló – minden csupa zacc. A régi vicc jut eszembe: „Miért ilyen szeplős itt mindenki? – Mert a macska belecsinált a ventillátorba.” Ja, a ventilátor is zaccos.
Nézzük a dolog jó oldalát: Veronikának nem lett baja, és ismét kooperál: szépen alszik a nagyok ágyában, míg a nappaliban ügyködnek a katasztrófaelhárítók. (Egy pont az anyai nagyinak: az amerikai konyhának tényleg vannak hátrányai :-))

A képen Dani mint Toldi Miklós a sosem mosott függönyt szedi le, a másikon a „Kávés csendélet” című műalkotás, művészettörténész olvasóink majd behatárolják a stílust is.

1 megjegyzés:

  1. Hehe, kalandos, elég jól szórakozom, csak így tovább! :)

    Szonja

    VálaszTörlés

Ha megjegyzést akarsz hagyni, akkor a legördülő menüből válaszd a "Névtelen/URL-cím" opciót, a "Név:" sorban add meg a becenevedet, az "URL:" sor maradjon üresen.