2009. szeptember 9., szerda

Katasztrófa sújtotta övezet lettünkElég rosszul aludtam ma éjjel, például azt álmodtam, hogy az összes barátom öngyilkos lett… Dani azzal ébresztett, hogy keljek fel gyorsan, mert baj van. A szálláson talált hatalmas, 12 személyes kávéfőzőnk felrobbant, azaz a zacc vulkánszerűen kispriccelt belőle felül, meglepő pusztítást végezve. Mint kiderült, egy kis szűrő hiányzott. Milyen jó lett volna, ha eljön az ingatlanos és elmagyarázza ezeket a kis finomságokat. Most takarítunk vadul… Az ablakok, a függönyök, a párkányok, edények, babakocsi, járóka, padló – minden csupa zacc. A régi vicc jut eszembe: „Miért ilyen szeplős itt mindenki? – Mert a macska belecsinált a ventillátorba.” Ja, a ventilátor is zaccos.
Nézzük a dolog jó oldalát: Veronikának nem lett baja, és ismét kooperál: szépen alszik a nagyok ágyában, míg a nappaliban ügyködnek a katasztrófaelhárítók. (Egy pont az anyai nagyinak: az amerikai konyhának tényleg vannak hátrányai :-))

A képen Dani mint Toldi Miklós a sosem mosott függönyt szedi le, a másikon a „Kávés csendélet” című műalkotás, művészettörténész olvasóink majd behatárolják a stílust is.

1 megjegyzés:

  1. Hehe, kalandos, elég jól szórakozom, csak így tovább! :)

    Szonja

    VálaszTörlés

Ha megjegyzést akarsz hagyni, akkor a legördülő menüből válaszd a "Névtelen/URL-cím" opciót, a "Név:" sorban add meg a becenevedet, az "URL:" sor maradjon üresen.