counter to blogger

2009. szeptember 12., szombat

Szolgálati közlemény

Tetszik ez a blog? Akkor tessék feliratkozni olvasónak (a lap alján kell) és megjegyzéseket fűzni a bejegyzésekhez (az egyes bejegyzések alján). Lehet kérdezni is! A kommentelők között kisorsolunk egy gusztusos ajándékcsomagot, ami gránátalmás tusfürdőt és testápolót tartalmaz. Fiúk is kommenteljenek, nekik majd kitalálunk valami más nyereményt! (Bárki hozzászólhat, nem kell hozzá regisztráció: a legördülő menűből válasszátok a Név/URL lehetőséget, adjátok meg a beceneveteket, az URL-t nem kell kitölteni.)

2 megjegyzés:

  1. Nem megnyugtató, hogy a hivatalok legalább olyan lassúak, mint itthon. Ugyanakkor ez legalább otthonosság-érzést táplál. (Na, ez vicc volt, nem biztos, hogy a legjobbak közül.)

    VálaszTörlés
  2. Az eddigi bejegyzéseitek alapján, ha nem is rémesen, de közepesen kellemetlenül indul az évetek. Meglep, hogy Izrael ennyire nehézkesen működik. Igaz, az egész zsidó kultúra erősen keleties beütésű (persze, milyen is lenne), csak gondoltam, a mindennapi élet Tel Avivban túlment már rajta.

    A titokszoba rejtélye rendkívül foglalkoztat. Próbálkozhatnátok egy seprűnyélre szerelt visszapillantó tükörrel, amit haránt irányban kitolnátok az ablakon.

    VálaszTörlés

Ha megjegyzést akarsz hagyni, akkor a legördülő menüből válaszd a "Névtelen/URL-cím" opciót, a "Név:" sorban add meg a becenevedet, az "URL:" sor maradjon üresen.