counter to blogger

2009. október 9., péntek

Veronika álmos


Tudom, hogy most a kevésbé szerencsés szülők megutálnak minket, de Veronika gyakran még mindig napi 16 órát alszik. Egy etetéssel kihúzza az éjszakát, és az is az én saram, hogy reggel hatkor még visszafekszem:-) Nappal 2-3 óra ébrenlét után elálmosodik és szundít egy-két órácskát. Nemrég még kétségbeesetten bömbölt, ha elfáradt, de most új szokást vett fel: a jobb öklét szopogatja, a bal kezével a fülét morzsolgatja, így altatja magát. Szereti a takaróját vagy a pelusát szorongatni alvás közben, valószínűleg olyan gyerek lesz, akinek van alvórongya. A két képen a gyakorlat különböző fázisai.


1 megjegyzés:

  1. Azta! Nem utállak meg, csak mélységesen irigyellek... Mit vergődtünk mi ezzel az alvás dologgal, és láthatóan mindig újra és újra előjönnek az alvásproblémáink, persze mindig más szinten - fizikai változások, lelki gondok és egyéb izgalmak minden egyes alkalommal megüti alvási képességeinket, nem beszélve arról, hogy nálunk fel sem merül a saját mancs vagy alvórongy, egyelőre csak a cumi a megfelelő...

    VálaszTörlés

Ha megjegyzést akarsz hagyni, akkor a legördülő menüből válaszd a "Névtelen/URL-cím" opciót, a "Név:" sorban add meg a becenevedet, az "URL:" sor maradjon üresen.