counter to blogger

2010. április 22., csütörtök

Találós kérdés

Sok szó esik mostanában a repülési gondok kapcsán Izlandról, talán érdekelhet titeket, hogyan láttam én két évvel ezelőtti emlékezetes utunkon az országot: akkor nem volt vulkánkitörés épp, csak gazdasági válság. A szerző fényképeivel. (Szakterületem a lángoktól ölelt I-s országok:-))Egy frissebb írásom itt a vállalati témák iránt érdeklődőknek.

Három napra ismét eltűnünk: irány a Holt-tenger környéke!

Addig is tippeljétek meg, milyen nemzetiségűnek szoktak minket (felnőtteket) nézni leggyakrabban Izraelben! Várom a javaslatokat kommentben, csak bátran, a helyes megfejtőnek hozok egy halvás csokit.

Viszlát hétfőn.

2 megjegyzés:

  1. Hmm, a halvás csoki felcsigázott. Lehet segítséget kérni? Egy Ázsiában élő nemzetiség?

    VálaszTörlés
  2. Úgy érzem, hogy nekem is részt kell vennem a szavazásban, nehogy elmaradjon az élménybeszámoló! A képeket nézegetve, a helyiek talán spanyolnak, marokkóinak vagy grúznak gondolhatják kis családotokat. (Bár Veronikára egyik kategória sem igazán illik.) Lehet a halva helyett valami mást kérni?

    VálaszTörlés

Ha megjegyzést akarsz hagyni, akkor a legördülő menüből válaszd a "Névtelen/URL-cím" opciót, a "Név:" sorban add meg a becenevedet, az "URL:" sor maradjon üresen.